خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ترشی میوه:

    چی لازم دارم:
    سیب درختی : نیم کیلو
    گوجه فرنگی : یک کیلو
    به : نیم کیلو
    کیوی : یک کیلو
    گلابی : نیم کیلو
    گل کلم بزرگ : یک عدد
    پوست مرکبات : نیم کیلو
    بادمجان : یک کیلو
    سیر : ۲۵۰ گرم
    هویج فرنگی : نیم کیلو
    خیار : یک کیلو
    نعنا : ۲۵۰ گرم
    ادویه ی ترشی شامل زیره ی سبز و سیاه، تخم گشنیز، گلپر، تخم رازیانه، سیاه دانه و سرکه : به مقدار لازم
    نمک : نصف قاشق غذاخوری
    زعفران ساییده شده و حل شده : نصف قاشق مربا خوری

    چطوری درست کنم:
    ابتدا بادمجان ها را پس از تکه تکه کردن با پوست درون سرکه بپزید و پس از سرد شدن ، آنها را چرخ کنید.
    آن گاه بقیه مواد را بشویید و خشک کرده و چرخ کنید.
    اکنون مواد را با بادمجان مخلوط کنید. نمک ، ادویه ترشی و زعفران را به آن بیافزایید.
    این ترشی نیاز چندانی برای رسیدن ندارد.(یک هفته آن هم درون یخچال و یا جای خشک).
    نکته:
    اولا آب میوه ها را که چرخ کرده اید، دور نریزید. آن را روی مواد ترشی بریزید.
    دوم آن که ادویه ی ترشی را پس از آسیاب کردن (به جز سیاه دانه) به مواد اضافه کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان