ترشی انار و لبو
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد سیب سبز ترش :
۲ عدد بزرگ انار دانه شده : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری فلفل سیاه : به میزان لازم سرکه : به میزان لازم طرز تهیه : لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه. سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید. حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است. نکات مهم : ۱ – اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست! ۲ – میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.