خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ترشي لبو و جوانه ماش

    مواد لازم:
    لبو 500 گرم 

    دانه انار 500 گرم 
    جوانه ماش 300 گرم
    آب انار نیم لیتر سرکه نیم لیتر 
    سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری 
    پودر گلپر 1 قاشق غذاخوری 
    پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری نمک به میزان لازم

    دستور آشپزی:
    تمامی مواد بالا را خرد کرده با سیاه دانه، پودر گلپر، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز و نمک مخلوط کرده سپس سرکه و آب انار را کمی با هم می جوشانیم و به مواد می افزاییم. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان