خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم یه دستور دیگه:
    بامیه های ریز رو شستم و با چنگال روش سه بار سوراخ زدم بعد ریختم تو یه قابلمه و روش آب سرد ریختم و زیرش رو روشن کردم و گذاشتم تا آب جوشید و بعد زیرش رو خاموش کردم و آب کش کردم و باز با سرد شستم اینکار باعث شد تا مایع لزج کامل بیرون بیاد و برعکس سبزیهای دیگه بامیه سبزتر شد
    بعد که کامل اب بامیه ها رفت با موسیر که چیپسی خرد شده بودو فلفل چیلی چند تا دونه و سبزی که شامل نعناع گشنیز ریحون و شوید بود و سبزه ها هم باید درسته باشه و نمک و سرکه سفید رفت تو شیشه
    به دلیل همون یه جوش که بامیه خورده بود در عرض یک هفته تا ده روز میرسه
    فقط کلا یادتون باشه تا موقعی که هوا هنوز سرد نشده ترشی رو تو یخچال نگهداری کنید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان