ترشی کدو و پیاز
مواد لازم
سرکه سیب ۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱,۳/۴ پیمانه
برگ بو ۳ عدد
نمک ۱ قاشق غذا خوری
آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری
کدو ۹۰۰ گرم
پیاز کوچک خرد شده ۲ عدد
طرز تهیه
۱- داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را میریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا شکر کامل حل شود
۲- کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب میریزیم.
۳- مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را میگذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو میکنیم
۴- به باور ایرانی ها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید
سایر نکات
اگر به دنبال ترشی های متفاوت و جدید هستید، این یکی را از دست ندهید. این ترشی مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است. انواع خوراک های گوشت از سراسر دنیا را ببینید و تنوعی به برنامه غذایی تان بدهید. به جای شکر قهوه ای می توانید از نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید.