۱۰:۵۹ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
«ترشی لیته»
ترشی یکی از مخلفاتی است که اگر در کنار غذا باشد، تقریبا هیچ کسی نمی تواند یه ناخونک به آن نزند! مخصوصا ترشی لیته که خیلی هم میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه:
بادمجان بادمجان 1 کیلو
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد
فلفل سبز 70 گرم
هویج بزرگ 3 عدد
سیر رنده شده 3 تا 4 حبه
کلم پیچ سفید نصف عدد
سرکه 1 کیلو
مرزه 100 گرم
نعنا 100 گرم
ترخون 100 گرم
گیشنیز 100 گرم
جعفری 100 گرم
پونه 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1- بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
2- کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3- ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.