۱۵:۴۰ ۱۳۹۲/۹/۲۰
اینو از نت برداشتم و خودم درست نکردم:
ترشی انار و لبو
این یه ترشی٬با مزه متفاوته که من واسه اولین بار درسش کردم. خودم خوشم اومد. همین طوری خالی می شه خوردش. نه حتما” همراه غذا.
مواد لازم:
لبو (چغندر قرمز پخته شده با کمی شکر) ۳۰۰ گرم
دونه ی انار ۳۰۰ گرم
آب انار ۱.۵ لیوان
سرکه سفید نیم لیوان
پور گلپر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه کمی(نصف قاشق چایخوری)
سیاه دونه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- لبو رو همونطوری که تو دستور آماده کردن بورانی لبو گفتم آماده می کنیم و به شکل دلخواه خوردشون می کنیم یا قالب می زنیم. انارها هم که دونه کردیم با یک قاشق نمک هم می زنیم می ذاریم یه جای گرم مثلا” کنار رادیاتور تا کمی آب بندازه(۳ ساعت مثلا”).
- حالا همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و می ریزیم تو شیشه و می ذاریم تو یخچال. یه هفته بعد آماده اس ترشی مون. اگه می خواهید ترشتر باشه سرکه رو بیشتر ٬ آب انار رو کمتر کنید.