خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
12.7K
انواع تنقلات
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۸:۱۵ ۱۳۹۳/۶/۱
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
نوتلای سرخ شده
از نجما طارمی عزیز
نوتلا سرخ شده
Ingredients
200 gms – 7 oz. Nutella[/*:m:3uto5ebq]
1 egg, beaten[/*:m:3uto5ebq]
1 cup corn flakes, crushed[/*:m:3uto5ebq]
¼ cup fine desiccated coconut[/*:m:3uto5ebq]
4 hazelnuts (optional)[/*:m:3uto5ebq]
Instructions
Put the Nutella in the freezer for about 30 minutes or until it hardens enough to work with.[/*:m:3uto5ebq]
Using 2 spoons, make 4 quenelles (croquette shapes) with the hard Nutella. If you like, you can insert 1 hazelnut in each of them. Put the quenelles on a tray covered with baking paper and put them back in the freezer to harden.[/*:m:3uto5ebq]
In the meantime, crush the corn flakes with a rolling pin, mix them with the fine desiccated coconut and put this mixture in a plate.[/*:m:3uto5ebq]
Beat the egg and keep it aside.[/*:m:3uto5ebq]
When the quenelles are hard, coat them with the coconut and corn flake mixture, pressing them well with your hands so they are completely coated. Then dip them in the beaten egg and coat them again with the coconut and corn flake mixture.[/*:m:3uto5ebq]
Put the quenelles back in the freezer for 1 hour and then deep fry them for a few seconds in *** vegetable oil (I heated the oil up to 190°C – 375°F) stirring them well so they become golden brown on all sides.[/*:m:3uto5ebq]
When ready, put them on a plate covered with kitchen paper (though mine did not absorb almost any oil!).[/*:m:3uto5ebq]
Serve warm with some fresh fruits and unsweetened whipped cream (optional).[/*:m:3uto5ebq]
دستورش گویاست ..ان شالله وقت کردم ترجمه اش رو هم براتون میذارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات