۱۸:۱۶ ۱۳۹۳/۶/۱
موز سرخ شده با عسل
آرد 100 گرم
بيكينگ*پودر يك قاشق چايخوري
تخم*مرغ يك عدد
عسل سه قاشق غذاخوري
خلال بادام 60 گرم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
موز سه عدد
طرز تهیه
آرد را همراه بيكينگ*پودر الك كرده و بعد تخم*مرغ را به آن اضافه مي*كنيم، كمي هم مي*زنيم تا صاف و يكدست شود و به غلظت ماست برسد. اگر سفت بود كمي آب يا شير مي*توانيم به آن اضافه كنيم، سپس در جاي خنك به مدت 30 دقيقه قرار مي*دهيم. موزها را پوست گرفته و حلقه*اي خرد مي*كنيم، سپس در مايه آماده شده زده، خوب مي*غلتانيم و بعد در روغن داغ سرخ مي*كنيم. زمان سرخ كردن 4-3 دقيقه كافي است، سپس از روغن خارج مي*كنيم و روي حوله كاغذي قرار مي*دهيم، البته قبل از خنك شدن بايد روي آنها عسل ريخته و با خلال بادام تزيين كنيم.
خانم غزاله تقوی کارشناس آشپزی مجله آشپزی خانواده سبز. 124. صفحه20