⚜طرز تهیه خورش استانبولی⚜
مواد لازم برای 4 نفر:
✅گوشت گوسفندی: 300 گرم
✅سیبزمینی استانبولی: 400 گرم
✅پیاز متوسط: یك عدد، ساطوریشده
✅گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد، رندهشده
✅رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
✅نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
✅روغن: 4 قاشق غذاخوری
✅زردچوبه: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - سیبزمینیها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتیمتر حلقهحلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.
2 - پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آبجوش را همراه پوره گوجهفرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.
3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیبزمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیبزمینی له میشود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.
نکات:
1 - اگر سیبزمینی استانبولی پوست نازك است، میتوانید آن را با پوست استفاده كنید.
2 - میتوانید قبل از سرو خورش یك قاشق چایخوری دارچین روی آن بپاشید.