خانه
98.8K

انواع خورشت

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه خورش استانبولی⚜
    مواد لازم برای 4 نفر:
    ✅گوشت گوسفندی: 300 گرم
    ✅سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
    ✅پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
    ✅گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، رنده‌شده
    ✅رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
    ✅نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
    ✅روغن: 4 قاشق غذاخوری
    ✅زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری

    روش تهیه:
    1 - سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و به ضخامت 2 سانتی‌متر حلقه‌حلقه كنید. سپس تا زمان استفاده در یك كاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.
    2 - پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی كه رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یك دقیقه آخر به مواد اضافه كنید. رب را نیز اضافه كرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آب‌جوش را همراه پوره گوجه‌فرنگی به مواد اضافه كرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.
    3 - در 45 دقیقه پایانی پخت، سیب‌زمینی را اضافه كرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب‌زمینی له می‌شود. نمك و فلفل خورش را اندازه كرده و با چلو سرو كنید.
    نکات:
    1 - اگر سیب‌زمینی استانبولی پوست نازك است، می‌توانید آن را با پوست استفاده كنید.
    2 - می‌توانید قبل از سرو خورش یك قاشق چای‌خوری دارچین روی آن بپاشید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان