سس خردل و شوید
مواد لازم :
1- خردل 1/4 فنجان (60 گرم)
2- شکر 2 قاشق غذاخوری
3- سرکه 2 قاشق غذاخوری
4- روغن بادام 1/2 فنجان (125 میلی لیتر)
5- شوید تازه خرد شده 3-2 قاشق غذاخوری
خردل ،شکر و سرکه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا با هم ترکیب شوند. همچنان که مخلوط کن روشن است روغن بادام را نیز کم کم در آن بریزید تا سس غلیظ شود. سس را در کاسه ای برگردانید و شوید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. هنگام سرو، شاخه های شوید را از داخل سس خارج کنید، ماهی را نازک برش بزنید و با سس سرو نمایید.