خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
98.2K
انواع پلو
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۸:۰۰ ۱۳۹۳/۱/۲۵
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
رشته پلو با خورش ترشي قورمه
گوشت ريز خرد شده : ٥٠٠ گرم
لوبيا چشم بلبلي : ١/٣ پيمانه
پياز داغ : ١/٢ پيمانه
آبغوره : ١/٢ پيمانه
رب گوجه فرنگي : ١ ق مربا خوري
نمك ، فلفل و زعفران
بعضي ها براي اين خورش از آلوچه خشك ريز هم استفاده مي كنن كه من اينكارو نكردم...
براي پلو:
٢و ١/٢ پيمانه برنج
رشته پلويي : ١٠٠ گرم
اول گوشت رو توي روغن تفت ميديم ، بعد رب ، فلفل و زردچوبه رو اضافه كرده و كمي ديگه به تفت دادن ادامه ميديم .....
٢ پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم و اجازه ميديم تا خورش بپزه ..بعد از يك ساعت پياز داغ رو مي ريزيم...لوبيارو هم جداگانه مي پزم تا خورش رو سياه نكنه ، و در همين مرحله به خورش اضافه مي كنيم ...
اواخر پخت ، نمك ، زغفران و آبغوره رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش خوب جا بيفته ....
براي رشته پلو هم ، ٥ دقيقه قبل از اينكه برنج رو توي آبكش بريزيم ، رشته رو اضافه مي كنيم وقتي رشته ها نرم شدن ، مخلوط برنج و رشته رو آبكش مي كنيم و دم مي زنيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات