کرفس پلوبرای چهار نفر
- برنج 4 پیمانه
- کرفس پاک کرده 400 گرم
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- سیر له شده 2 حبه
- ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- پودر لیــمو امانی 1 قاشق مرباخوری
- کره محلی 50 گرم
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ مینماییم. گوشتها را از تابه در آورده و کرفس را افزوده و تفت میدهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزهها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه میدهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش مینماییم.
از کرفس و گوشت لابهلای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز میپاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم میکنیم.