خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۴/۵/۱۱
    avatar
    کاربر فعال|436 |333 پست

    مرصع پلو

    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

    برنج

    1 کیلو

    مرغ متوسط

    1 عدد

    کشمش پلویی

    100 گرم

    زرشک

    100 گرم

    شکر

    2 قاشق غذاخوری

    خلال بادام

    100 گرم

    خلال پسته

    100 گرم

    زعفران

    2 قاشق غذا خوری

    گلاب

    2 استکان

    خلال پرتقال

    50 گرم

    برنج را خیس کنید . گوشت راقیمه کنید و بپزید . اگر گوشت چرخ کرده است ، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید . هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد . وقتی هویج پخته شد ، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود . شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید . تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید .

     

     واقعا خوشمزس65

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان