خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
98.2K
انواع پلو
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۳:۰۶ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
نخود پلوي مكزيكي
برنج : ٣ پيمانه
ران مرغ كامل : ٢ عدد
سير : ٢ حبه
پياز : ١ عدد
نخود فرنگي : ١٠٠ گرم
قارچ خردشده : ١ پيمانه
رب : ١ قاشق
فلفل دلمه اي قرمز : ١ عدد
نمك ، فلفل قرمز و سياه ، زردچوبه ، زعفران
پودر آويشن : ١ ق چاي خوري
پودر زنجبيل : ١/٢ قاشق چاي خوري
مرغ رو با سير و پياز تفت ميديم ، بعد همه ادويه ها رو اضافه مي كنيم و دوباره به تفت دادن ادامه ميديم ( فقط من هميشه زعفران رو اواخر پخت اضافه مي كنم )..
بعد هم نخود فرنگي رو مي ريزيم و بهش آب جوش اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بپزه ....تندي و مقدار فلفل اين غذا رو مي تونين بر حسب سليقه و ذائقه تون تنظيم كنين .....
توي يك تابه جداگانه قارچ رو با كمي كره تفت ميديم ، بعد رب و فلفل دلمه اي رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا غليظ بشه و اواخر پخت مرغ ، بهش اضافه مي كنيم ، زعفران رو هم توي همين مرحله مي ريزيم و ميذاريم تا كل مايه جا بيفته ....
بعد از آبكش كردن برنج ، توي قابلمه روغن رو داغ مي كنيم ، ته ديگ دلخواه رو ميذاريم ، يك لايه برنج ، يك لايه هم از مايه آماده شده مي ريزيم و تا آخر همينطوري ادامه ميديم ، اواخر پخت كه بخار برنج بلند شد مي تونين كمي كره يا روغن روي برنج بدين
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات