لوبيا پلو با ته ديگ كنجد و سيب زميني
اين بار من رب رو حذف كردم و براي رنگش فقط از پوره گوجه فرنگي تابستوني و زعفران استفاده كردم ...
٤٠٠ گرم گوشت خرد شده رو با يك پياز ريز شده و يك حبه سير له شده تفت دادم ، ادويه مخلوط ( دارچين ، زنجبيل ، خردل ، فلفل ، زردجوبه ) اضافه كردم و باز به تفت دادن ادامه دادم ...بعد هم حدود دو پيمانه پوره گوجه فرنگي رو ريختم و گذاشتم تا بپزه ...يه كمي كه گذشت يك و نيم پيمانه لوبياي خرد شده و زعفران رو ريختم ، مي تونين لوبيا رو از همون اول با گوشت تفت بدين ...بعد هم صبر ميكنيم تا مايه خوب جا بيفته ...
موقع آبكش كردن برنج براي ته ديگ ، دو عدد سيب زميني خام رو رنده مي كنيم و با مقداري كنجد و نمك مخلوط ميكنيم و بعد از داغ كردن روغن ، مخلوط سيب زميني و كنجد رو كف قابلمه پخش مي كنيم و از برنج و مايه گوشتي لايه لايه مي ريزيم و ميذاريم تا دم بكشه ......