خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سبزی پلو
    مواد لازم و طرز تهیه:
    برنج باسماتی ۲ پیمانه، نمک و آب
    سبزیجات: ۱ بسته از هر کدوم (جعفری، شوید، و گشنیز) ۲ بسته پیازچه شسته ، خورد کرده و در هوای آزاد پخش کنید تا آبش خوب گرفته شه.
    برنج رو از شب قبل یا چند ساعت قبل شسته و با مقداری نمک و مقداری آب که روش روبپوشونه میخیسانیم.
    سیب زمینی حلقه حلقه شده برای ته دیگ
    مقداری روغن مایع 

    داخل قابلمه ی معمولی آب پر کرده و آب را میجوشانیم. آب برنج خیسانده را خالی کرده و به آب جوشان به آن اضافه میکنیم. کمی به هم میزنیم. و میگذاریم مغز برنج پخته شه. هر از گاهی آن را به هم میزنیم. وقتی آماده شد برنج را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
    داخل همان قابلمه روی حرارت بالا حدودا ۳ ق غ روغن ریخته و داغ میکنیم. حرارت را کم کرده و سیب زمینی ها رو ته دیگ میچینیم و سپس برنج آب کش شده را با سبزیجات لابلای هم ریخته وبا دسته قاشق چند سوراخ ایجاد کنید و در آن را گذاشته تا کمی عرق کند. سپس سپس حدودا ۲-۳ ق غ روغن روی برنج داده و ۴ لایه دستمال حوله ی روی آن گذاشته و در قابلمه را میگذاریم تا دم بکشد.با این مقدار برنج کمتر از ۱۵ دقیقه برنج شما دم کشیده و آماده خواهد شد. دوست داشتید میتونید چند عدد سیر یا موسیرتازه موقع دم کشیدن داخل برنج بگذارید


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان