خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    همه ما ماهی های مختلف رو به روشهای مختلفی درست میکنیم ...
    بیاین تو این تاپیک ماهی خوشمزه ای که درست کرده ایم رو به بقیه هم یاد بدیم...

    خیر دنیا و آخرت داره ....

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     ماهی با سس آبلیمو و عسل :


    این روش طبخ قزل آلا رو پارسال آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد داد ...

    خود آقای طاهری قزل آلای مزه دار شده با نمک و فلفل و کمی گلپر و روغن زیتون و آبلیمو رو در سرخ کن انداخت و سرخ کرد

    اما من ماهی رو سرخ نمیکنم
    ماهی رو با ادویه های بالا (بعضی اوقات به جای گلپر پودر هل میزنم ) مزه دار میکنم و بعد از یک ربع نیم ساعت که خوب مزه دار شد  توی فر میپزم ..چون ظرفی که تو فر میذارم تفلون نبود مجبور شدم کف تابه فویل بذارم

    کمی عسل و آبلیمو رو توی یه کاسه کوچک مخلوط کردم و وقتی ماهی رو از فر در آوردم روی ماهی ریختم و گذاشتم پنج دقیقه ای ماهی با این سس موند ..بعد هم روش رو کنجد خام ریختم

    این ماهی مزه ملس و خوبی میده ..


  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    بابا هنررررررررررررررررررررررررررررررررررمند، دستت دردنکنه
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست

    خاچ به سرم ستاره جون کو تا هنرمند خواهر
    اگه طعم ملس رو دوست دارید امتحانش کنین ..ضرر نمی کنین
  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۲/۵/۴
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    وااااااااااااااااااااای الهه جون چقدر وسوسه انگیزهههههههه! منم ماهی شکم پر زیاد درست میکنم.خیلی دوست میدارم!با سبزیجات معطر و گردو و رب انار ملس.
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۲/۵/۴
    avatar
    میترا
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    عجب ماهی شده!
    راستی ماهی شکم پر رو با چه روش های دیگه ای میشه درست کرد؟
  • leftPublish
  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۲/۵/۴
    avatar
    لبخند
    کاربر جديد|44 |79 پست
    وای خیلی عالی شده

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۲/۵/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    میترا جان این ماهی شکم پر نیستا
    من قزل آلا رو نصف کردم و این سس دقیقا روی گوشت ماهی میاد
  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۲/۵/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مواد داخل ماهی شکم پر:

    ماهی سفید درشت 1 عدد، گردوی چرخ شده 120 گرم، پیاز متوسط 1 عدد رنده شده، رب انار 1/2 پیمانه، روغن مایع 2 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده 1 پیمانه، نمک و فلفل به میزان لازم، گلپر ساییده 1 قاشق چایخوری، آبلیمو 1/2 پیمانه.

    مواد مورد نیاز برای تهیه سس روی ماهی:

    کره 50 گرم، آبلیمو یا آب نارنج 4 قاشق سوپخوری، نمک و فلفل کمی

    طرز تهیه:

    ماهی را شسته و با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال به مدت 2 ساعت می گذاریم بماند. سپس از ظرف خارج کرده تا کمی خشک شود . بعد برای تهیه مواد داخل شکم ماهی ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن می ریزیم و با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم تا نرم شود ، بعد گردوی چرخکرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیمبعد گشنیز خرد شده و رب انار ، نمک و فلفل و گلپر را اضافه می کنیم و تفت می دهیمسپس حرارت را خاموش کرده تا مواد خنک شوند، بعد مواد را داخل شکم ماهی می ریزیم و آن را می دوزیم و در سینی فر که با فویل پوشانده ایم و چرب کرده ایم می گذاریم و کمی زعفران آبکرده روی ماهی می مالیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و نیم می گذاریم.

    نکته: بعد از یکساعت پخت، از سسی که با کره آبکرده و آب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک و فلفل آماده کرده ایم، هر 10 دقیقه یکبار رویش می دهیم تا هم ماهی خشک نشود و هم خوشمزه تر گردد. بعد از فر در آورده ، با نارنج و گوجه فرنگی تزئین می کنیم.
  • ۱۷:۰۳   ۱۳۹۲/۵/۱۰
    avatar
    میترا
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    ااااا،پس چرا من فکر کردم توشم یه چیزایی هست!
    به هر حال به نظر خیلی خوشمزه میاد!
    احتمالا من هوس ماهی شکم پر کردم!
    وای خانوم هنرمند ممنون از دستور العمل.
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۲/۵/۱۱
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست
    عجب ماهی شکم پری بشه با دستور العمل الهه جووووووون!
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    عالی بود - مرسی
  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    میترا بیشتراش به خاطر فویل زیرش بوده حس کردی چیزی توشه ..فویلش کنده نشد منم برا اینکه قیافه اش بهم نریزه دورش رو بریدم
  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۲/۵/۱۷
    avatar
    میترا
    یک ستاره ⋆|871 |1013 پست
    آره حتما به خاطر همون بوده.
  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۲/۶/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ماهی قزل آلای رژیمی

    منبع : وب سایت دکتر کرمانی


    مواد لازم
    ماهی قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
    گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
    لیمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
    نمک به مقدار لازم
    پودر زنجبیل به مقدار لازم
    سیر و شوید تازه به مقدار لازم

    طرز تهیه
    بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .
    بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
    روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .



    نکته قابل توجه :
    افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۲/۶/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست


    این هم یه غذا ی رژیمی دیگه که خیلی هم دلچسبه. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه.



    مواد لازم:

    یه تیکه ماهی دلخواه ۱۰۰ گرم

    گوجه فرنگی ۱ عدد

    پیاز ۱ عدد

    فلفل دلمه ای یه نصفه

    آب لیموی تازه ۱.۵ قاشق غذاخوری

    پودر فلفل و لیمو به مقدار دلخواه

    نمک به مقدار دلخواه





    طرز تهیه:

    ماهی رو به نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و یک ساعتی بذارید تو یخچال تا خوب مزه دار بشه. بعد از اون کف یک بشقاب گود مقداری از گوجه و پیاز حلقه شده و فلفل دلمه ای رو بچنید و روش ماهی رو قرار بدبد و روی ماهی بقیه پیاز و گوجه و فلفل دلمه ای. روی بشقاب رو خوب با فویل بپوشونید. چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدید. بعد از ۴۰ دقیقه فویل رو بردارید و گریل فر را روشن کنید. ۱۰ دقیقه بعد غذا آماده است.



    * کالری این غذا ۱۴۰ کیلو کالری است.
  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۲/۶/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مرسی الهه جون ، دوباره با تاپیکهای خوبت برگشتی

  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    مروارید
    یک ستاره ⋆|399 |1307 پست
    شما بوی ماهی رو با چی میگیرید، من تو خوردن ماهی خیلی سخت برخورد میکنم، با مرغ و کنترل بوش هم همین مشکل رو دارم
  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    مروارید جون من چون عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشق ماهی هستم خودم زیاد بهونه گیر نیستم البته من خیلی باید تلاش کنم ماهی ام بو نده چون همسری و دخملی یه نمه ادواری هستن

    من برای مزه دار کردن ماهی از این روش ها استفاده میکنم :

    کمی روغن زیتون ( در حد یکی دو قاشق غذا خوری ) رو با نمک و فلفل و گلپر یا پودر هل یا پودر جوز هندی و کمی زرچوبه (خیلی نه ) و یه کمی آبلیمو (در حد یه قاشق)مخلوط میکنم و این سس رو روی ماهی میریزم و بعد روش رو پیاز حلقه حلقه شده میذارم . وقتی بخام ماهی رو تو فر بذارم پیازها رو از روی ماهی جمع میکنم و دور میریزم و آخر طبخ قبل از روشن کردن گریل روی ماهی کمی زعفرون دم کرده میریزم و بعد هم گریل رو میزنم
    گلپر و پودر هل آسیاب شده رو از آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد گرفتم و خوب هم جواب دادش
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    واااای ممنون الهه هنرمند و عزیز
    منم همین درگیری رو همیشه با بوی ماهی داشتم
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان