ماهی با سس آبلیمو و عسل :
این روش طبخ قزل آلا رو پارسال آقای طاهری تو به خانه بر میگردیم یاد داد ...
خود آقای طاهری قزل آلای مزه دار شده با نمک و فلفل و کمی گلپر و روغن زیتون و آبلیمو رو در سرخ کن انداخت و سرخ کرد
اما من ماهی رو سرخ نمیکنم
ماهی رو با ادویه های بالا (بعضی اوقات به جای گلپر پودر هل میزنم ) مزه دار میکنم و بعد از یک ربع نیم ساعت که خوب مزه دار شد توی فر میپزم ..چون ظرفی که تو فر میذارم تفلون نبود مجبور شدم کف تابه فویل بذارم
کمی عسل و آبلیمو رو توی یه کاسه کوچک مخلوط کردم و وقتی ماهی رو از فر در آوردم روی ماهی ریختم و گذاشتم پنج دقیقه ای ماهی با این سس موند ..بعد هم روش رو کنجد خام ریختم
این ماهی مزه ملس و خوبی میده ..