خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
297K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    من میخوام توی این صفحه طرز پختن انواع شیرینی خونگی مخصوص عید نوروز رو بهتون آموزش بدم.


    توی خونتون فر ندارین؟ اشکالی نداره برای شما هم طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر رو آموزش میدم که نوروز امسال همه بتونیم از خوردن شیرینی های خوشمزه خانگی با ماندگاری بالا که خودمون درست کردیم لذت ببریم.



    طرز تهیه شیرینی خانگی عید نوروز با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی اسکار . . . خیلی خوشمزستــــــــــ

    مواد لازم:
    آرد: 2 پیمانه سرخالی
    پودر قند: نصف پیمانه
    تخم مرغ: 2 عدد
    پودر قند: نصف پ (100 گرم)
    روغن مایع یا کره: 1 پیمانه
    وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر هل: 1 قاشق چایخوری
    پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )
    مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

    طرز تهیه :

    روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم 1عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد
    سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم
    توی فر قرارداده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه
    بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

    میتونین بعد 10 دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و 10 دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

     شیرینی نارگیلی ( هر 2 مدل )

    شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

    مواد لازم:
    3عدد سفیده تخم مرغ
    پودر قند 250 گرم
    پودر نارگیل 150 گرم

    طرز تهیه:
    مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
    سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
    سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
    سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .

    شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم

    مواد لازم:

    پودر قند ۲۵۰ گرم
    پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
    روغن مایع ۷۵ گرم
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
    سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
    داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز
    سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
    با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
    در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • ۲۰:۴۸   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    آتیشپاره
    کاربر فعال|177 |363 پست
    مرسی ساناز جون خیلی وقته شیرینی نپختم. کیک درست کردم دلم خواست این شیرینی ها رو هم امتحان کنم
  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی آلمانی خیلی خیلی خوشمزه با بافت نرم و پودري و شیرینی راحت

    مواد لازم :
     
    پودر قند : 100 گرم
    روغن جامد : 300 گرم
    شیر: 60 گرم
    آرد : 600 گرم
    تخم مرغ : 1عدد
     شربت غلیظ : 60 گرم

    مواد لازم شربت :

    شکر : 1استکان
    آب : نصف استکان

    طرز تهیه شربت :

    1استکان شکر را با نصف استکان آب مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود ( 60 گرم نیاز است)
    روي حرارت ملايم ذوب بشه مواظب باشيد نسوزه چون تلخ ميشه
     


    طرز تهیه شیرینی :
     
    روغن و پودر قند رامخلوط کرده با همزن سپس تخم مرغ و شیر و شربت غلیظ را که گرم است را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر آرد را کم کم اضافه نموده و با دست فقط در حد یکنواخت شدن هم میزنین خمیر را در یخچال گذاشته تا سرد شود واسه قالب زدن
    سپس خمیر بدست آمده را پهن میکنیم و به قطر نیم سانت با قالب دلخواه (سلیقه ای ) قالب میزنیم و داخل سینی فر قرار داده
    بعد
    فر را از قبل به مدت 10 تا 15 دقیقه قبل روشن و گرم میکنیم و در سيني فر چينده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد... فر ها باهم متفاوت هستند بايد كمي تغيير رنگ دهد
     
    نکته:
     
    1_میتوان برای قالب زدن از یک قالب بزرگتر و یک قالب کوچکتر استفاده نمود و به وسیله مقدار کمی عسل آنها را روی هم قرا داد تا بهم بچسبند
     
    2_ میتوان خمیر را دو رنگ کرد با کاکائو یا ... مثلا قالب کوچک به رنگ کاکائو باشه روی قالب بزرگتر که سفید هست قرار داد

    3_تزیین میتوان با ژله مغزی ( ژله مغزي به صورت اماده در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش ميرسد با رنگ ها و طعم هاي مختلف) و یا مارمالاد یا هرچیزی که دوست دارین تزیین نمود بعد از خنك شدن مابين شيريني ها ژله مغزي گذاشته و رويش را تزيين كنيد با شکلات کاکائویی یا سفید
    با نارگيل و كنجد بوداده هم خوشمزه میشه
     
    اگه خواستین طبق شکل درست کنین خمیر قالب پایینی سطحش کامل و خمیر قالب بالایی را سوراخ کرده یا با قالب ریز قاب زده و وسزش را سوراخ کرده بعد پخت مارمالاد سطح شیرینی پایینی مالیده و روی هم گذاشته 2 تا شیرینی رت و از سوراخ یه کوچولو باز مارمالاد یا ژله مغزی بریزید
     

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    شیرینی نخودچی
     
     مواد لازم:
    هر سیر = 75 گرم
     آرد نخود 10 سیر
     روغن سرد و جامد 4سیر
     پودر قند 5 سیر
     هل مقداری
    پسته خلال شده یا زعفران یا کاکائو
     
    طرز تهیه :
    ابتدا روغن سرد و جامد وبا پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.
    سپس آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد و خمیر ما لطیف شود
     
    خمیر را در کیسه نایلون داخل یخچال چند ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند (اگر خمیر را یک روز استراحت بدهیم بهتر است)
    یک ساعت قبل از پخت خمیر را از یخچال بیرون آورده و با دست ورز میدهیم و با وردنه آنرا پهن کرده و قالب بزنید
    (برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید، داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید. )
     
    شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.
    سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند
     از فر در اورده و میگذاریم خوب سرد شود سپس از سینی فر خارج میکنیم
     
    تزیین :
    با خلال پسته
    یا
     زعفران ( زغفران + زرده تخم مرغ خیلی کم + ماست خیلی کم )
    یا
    کاکائو تزیین میکنیم
    نکته :
    برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) درجه یک ,آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک ریز کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.
     

     
  • ۱۴:۲۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    تارت آلبالو یه شیرینی خوشمزه و زیبا

    مواد لازم:
     
    آرد سفید ۵ لیوان (لیوان آرکوروک دسته دار)
     
    شکر ۱.۵ لیوان پر
     
    کره ۲۰۰ گرم
     
    تخم مرغ ۳ عدد
     
    وانیل نصف ق چایخوری
     
    بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پر
     


    برای مواد روی تارت:
     
    ۳۰۰ گرم آلبالو که هسته اش را گرفته باشیم
     
    ۲ قاشق غذاخوری شکر
     
    ۱ ق مربا خوری آرد ذرت یا نشاسته
     


    طرز تهیه:
    آلبالو ها را هسته می گیریم و با شکرو نشاسته می گذاریم روی اجاق تا کمی بجوشدو شکر و نشاسته حل شود. (اگر آلبالو نداشتید می توانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید ولی با آلبالوی تازه خوشمزه تر هست). آلبالو را کنار می گذاریم.
     
    شکر و کره را خوب می زنیم بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. بعد بیکینگ پودر را در آرد الک کرده و آرد را هم الک می کنیم و کم کم به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب با همزن می زنیم تا حدی که مایع تقریبا سفت می شود و می توان با دست هم فرمش داد (به سفتی مایه کتلت) بعد قالب را که ترجیحا باید مسطح باشد چرب می کنیم و یک مشت از مایه را کنار می گذاریم.
    مایه را در قالب ریخته و صاف می کنیم بعد آلبالو ها را رویش می ریزیم. اون یک مشت مایه را هم با دست لوله لوله دراز می کنیم و بصورت ضربدری روی آلبالو ها می گذاریم (می توانیم توی قیف هم بریزیم و اینکار را انجام دهیم) یا با میوه روی تارت را تزیین کنید مانند شکل که بعد پخت تارت با میوه ها با شهد میوه ( شربت میوه جهت براق شدن میوه ها )تزیین میشود
     بعد تارت را توی فر ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت می گذاریم. (نکته اینکه من قبلا توی فر های معمولی با این مدت می گذاشتم الان چون فرم از این کوچک های تو کار هست، یکمی داشت زیر تارت می سوخت فکر کنم بخاطر کوچک بودن محفظه فر، حرارت داخلی اش بیشتر از حد شده بود. بعدش مجبور شدم حرارت را آوردم روی ۱۸۵ و مدت بیشتری تارت را توی فر گذاشتم تقریبا شد یکساعت و نیم)
     

     

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست


    بیسکوییتـــــــــــــــ شطرنجی


    مواد لازم خمیر بیسکوییت :

     
    کره 1 لیوان (225 گرم)
     
    شکر 1 لیوان
     
    تخم مرغ 1 عدد
     
    وانیل 1 ق چ
     
    آرد دو و دوسوم لیوان
     
    نمک يك چهارم ق چ
     
    بیکینگ پودر يك دوم ق چ
     


    طرز تهیه:
     
    کره و شکر را 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید (ورز نديد و زياد مخلوط نكنيد) و بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید
     
    هر قسمت را به شکل یک مستطیل روی کاغذ روغنی قرار داده و به کمک کاغذ با قل دادن روی کاغذ آن را استوانه ای کنید
     
    قطر استوانه را بسته به سلیقه خود بزرگ یا کوچک بگیرید. بعد کاغذ روغنی را دور خمیر بپیچید و طرفین استوانه را هم کاملا ببندید . برای 3 ساعت و یا تا سه روز توی یخچال نگهداری کنید. (و یا در فریزر برای یک ماه. اما برای برش باید 10 دقیقه تا یک ربع بگذارید در دمای محیط بماند)
     { خمیر رو میتونید توی نایلونهای گلدار زیبا رول کنید و دو طرفش رو روبان بپیچید و بعد فریز کنید و به اونهایی که دوست دارند بیسکوییت درست کنند ولی استعداد کافی رو ندارند عیدی هدیه بدید}
     
    با همین خمیر میشه مدلهای مختلف بیسکوییت رو درست کرد.

     

    بیسکوییت شطرنجی:

    برای ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.
     
    من از خمیرم شش تا گلوله یک اندازه از هر رنگ درست کردم . سایزش دیگه دست خودتونه. ولی برای هر رول باید 6 تا سفید و 6 تا قهوه ای داشته باشید. حالا با دست روی سطح هر کدوم از گلوله ها رو رول کنید تا به قطر و طول دلخواه برسید. (اینا همش سایزش دست خودتونه که بخواید ریز یا بزرگ درستش کنید. )
    گلوله يك اندازه درست كرده و ميله اي باز كنيد
     
    رنگ ها رو یکی در میون کنار هم بذارید. یعنی یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای
     
    حالا ردیف بعدی رو عکسش عمل کنید یعنی یه سفید یه قهوه ای یه سفید. دقت کنید که باید سفید بالای قهوه ای قرار بگیره و بالعکس
     
    حالا برای ردیف سوم دوباره یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای
     
    خوب این کار تمام شده . دقت کنید که هر استوانه رو دقیقا روی زیری قرار بدین. شما میتونید در همین مرحله کار رو تمام کنید و بذاریدش توی یخچال برای 3 ساعت و یا دنباله کار رو با من ادامه بدید
     
    حالا میخوایم یه حاشیه یا بردر برای بیسکوییتهامون درست کنیم که شکل شطرنجیش نمایانتر بشه. توجه داشته باشید که رنگ بردر یا حاشیه باید خلاف رنگ هسته مرکزی باشه. اگه هسته بیسکوییت قهوه ای رنگه. پس ما بردر رو سفید میگیریم. خمیر رو به ضخامت 2 یا 3 میل باز کنید ( هر چه نازکتر بهتر) و خمیر بیسکوییت شطرنجی رو روش قرار بدید
     
    من از شروع تا پایان ، تمام مراحل رو با کاغذ روغنی انجام دادم. یعنی باید همواره کاغذ روغنی زیر خمیر باشه. پس حالا با کمک کاغذ روغنی شروع به رول کردن میکنیم
     
    البته رول کردن اصطلاح درستی نیست چون ما داریم شکلش رو مکعب مستطیلی حفظ میکنیم. پس هر بار خمیر رو روی یک وجه روی خمیر میپیچونیم تا به ضلع آخر برسیم. بعد اضافی های خمیر رو بریده و کاغذ رو دورش کاملا میپیچیم و برای حداقل 3 ساعت توی یخچال میذاریم
     
    بعد با کارد تیز به ضخامت نیم سانت میبریم. و در فر 190 سانتیگراد 375 فارنهایت برای 10 دقیقه قرار میدیم ( فر هم که مثل همیشه کاملا باید گرم باشه)
     
    شما عکسش رو هم میتونید انجام بدید که دو رنگ داشته باشید. اینبار هسته مرکزی سفیده پس بردر قهوه ای رنگ شده. من چون عاشق شکلاتم این بیسکوییتها رو خیلی دوست دارم. زیاد شیرین نیست و ترد و خوشمزه است. میتونید یک روز خمیرش رو درست کنید و یک روز دیگه بپزیدش پس زیاد خسته نمیشید.
     

     

     

  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مرنگ . . . پفک . . . pavlova . . . به شکل شکوفه
     
    مرنگ یا پفک را می‌توانید تنها با سفیده تخم مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.
     

    مواد لازم :
     
    سفیده تخم مرغ : ۱ پیمانه
     پودر شکر : ۲ پیمانه
     وانیل : یک چهارم قاشق چای‌خوری
     آب‌لیمو : چند قطره
     پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه
     رنگ خوراکی : به مقدار لازم
     

    طرز تهیه :
     
    مرحله ۱ :
    سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.
     
    مرحله ۲ :
    آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )
     
    مرحله ۳ :
    سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 120 تا ۱30 درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
     

    نکات :
     
    ۱ – برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
     
    ۲ - مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از ۵ دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.
     
    ۳ – به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
     
    ۴ - رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.
     
    نوش جان
     

    2_
    پرنده آشیانه از مرنگ یا پفک یا سفیده تخم مرغ یا pavlova
     


    مواد لازم :
     
    4 عدد سفیده تخم مرغ
     
    یک پیمانه پودر شکر سفید : پودر شکر نرم قنادی برای آیسیتگ
     
    یک پنسه ( کوچکترین ق اندازه گیری ) پودر کرم تارتار
     


    طرز تهیه :
     
    نکته مهم در تهیه این پفک ها دمای بسیار کم و ملایم فر است . فر را روی 100 درجه سانتیگراد یا 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید .
     
    در یک ظرف که عاری از چربی باشد , سفیده ها را هم بزنید و نمک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کف کند و پف دار شده و بالا بیاید .
    ضمن همزدن با دور تند همزن , به تدریج پودر شکر نرم را قاشق قاشق اضافه کنید تا سفیده براق و کاملا سفت و غلیظ شود و اگر ظرف را برگردانید چیزی از آن بیرون نریزد .
    در انتها پودر کرم تار تار را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست مخلوط شود .
     
    این مایه را داخل قیف بریزید و با مداد و لبه یک لیوان یا فنجان بر روی یک برگ کاغذ مخصوص آشپزی که روی سینی انداخته اید دایره هایی هم اندازه رسم کنید و سپس کاغذ را برگردانده و روی سینی قرار دهید .
     
    ماسوره و قیف , شماره ماسوره ستاره باز خامه پاش ویلتون روی خط دایره ها روی کاغذ مومی parchment از مایه مرنگ مانند لانه پرنده بریزید. ابتدا با دوراول برای لانه کف بسازید ولی دور بعد وسط را خالی بگذارید و دور لانه را مایه بریزید .
     
    سپس داخل فر قرار دهید ات با حرارت ملایم فر این لانه ها پف کرده و بپزند .
     
    حدود 2 ساعت زمان نیاز دارید .
    پس از گذشت 30 دقیقه برای کم کردن حرارت فر کمی در فر را نیمه باز بگذارید .
    تا قبل از اینکه لبه ها شروع به تغییر رنگ کنند , از فر حارج کنید و اجازه دهید پفک ها کاملا خشک شوند .
    سپس با خامه و میوه ها و تافی و سس کارامل تزیین کرد .
     


    برای داخل این لانه ها از مواد متنوعی میتوان استفاده کرد :
    خامه فرم گرفته
     کرم پاتیسیر یا کرم انگلیسی
     کرم کاستارد وانیلی
     کرم کاسترد شکلاتی
     کرم پنیرخامه ای ( کرم چیز آیسینگ )
    گاناش شکلاتی با کره
     پودر نارگیل قبل از قرار دادن در فر
     تخم مرغ های مینیاتوری رنگی تزیینی
     انواع متنوع کرم ها با استفاده از کرم پاتیسیر با مزه های متفاوت


     

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    کیک باقلوا
     

    مواد لازم :
     
    تخم مرغ 6 عدد
     
    ماست یک و نیم لیوان ( لیوان متوسط ... مهم نیست چه اندازه باشه ...مهم اینه که از یک لیوان واسه همه مواد استفاده کنید)
     
    شکر: یک و نیم لیوان
     
    آرد : 3 لیوان

    روغن مایع : 1لیوان
     
    پکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

    پودر پسته و زعفران : جهت تزیین روی باقلوا
    بجای پسته از کنجد و مغز گردو نارگیل هم میشه استفاده کرد
     


    شربت روی باقلوا :

    شکر : نیم کیلو
    آب : 2 لیوان
    گلاب : 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه شربت :

    آب و شکر را توی قابلمه ریخته تا بجوشد ( اصلا از طرف فاصله نگیرید که سر نرود ) تا 5 دقیقه باید نه رقیق باشه و نه غلیظ و سفت شود مثل شیره شربت
    سپس گلاب را اضافه کرده و یک بار هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم ( در صورت تمایل سر قاشق هل ساییده شده هم میشه استفاده کرد )
     


    طرز تهیه باقلوا :
     
    زرده یکی از تخم مرغ ها را جدا کرده و کنار میگذاریم سپس 5تا تخم مرغ و سفیده اون 1 تخم مرغ که زردشو جدا کردیم را با همزن میزنیم به مدت 2 تا 3 دقیقه سپس شکر را اضافه کرده و 2تا 3 دقیقه دیگه با همزم میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه نموده و مخلوط میکنیم
    آخرسر آرد و پکینگ پودر الک شده را کم کم با دست از یک طرف به صورت دورانی مخلوط میکنیم

    برای تزیین روی باقلوا زعفران پودر شده ( کمی) را با 2 تا 3 قاشق ماست قاطی کرده که رنگ بندازه سپس زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
     سپس لیست را چرب نموده مایع باقلوا را توی لیست پهن میکنیم
    آخر سر مایع ماست و زعفران و تخم مرغ را روی مواد پهن میکنیم تا کامل مواد روکش شود آخرسر پودر پسته را روی آن ریخته

    فر را 10تا 15 دقیقه با 180 درجه روشن کرده میگذاریم گرم شود بعد لیست را در قسمت وسط فر گرم شده قرارداده به مدت 45 دقیقه بعد که پخت با یک چنگال امتحان میکنیم چنگال را داخل باقلوا فرو میکنین اگه مواد به چنگال نچسبید پخته و اگر چسبید 10 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم تا بپزد
    به مدت 1 دقیقه گریل را روشن کرده تا روی آن طلایی شود مواظب باشین نسوزه

    از فر در آورده و باقلوا را به هر شکلی که دوست دارید ( مربع... مستطیل... لوزی )با چاقو برش دهید و شیره داغ را روی کیک داغ میریزیم در آخرسر با نایلون روی لیست را بپوشانید تا به اصطلاح دم بکشد و با یک سینی روی لیست قرار داده و روی آنرا با پارچه میپوشانیم ( سینی واسه اینه که پارچه به لیست نچسبد )
     
    اگه شیره کم بود دوباره میشود یکم شیره داد

     

     

  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    تارت میوه ای

    آموزش و طرز تهیه خمیر تارت میوه
     مواد لازم

    کره 120 گرم
    پودر قند 60 گرم
     آرد 200 گرم
     زرده تخم مرغ 1 عدد
     وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
     نمک یک هشتم قاشق چای خوری
     
    طرز تهیه :
     
    کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.

    قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید. سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند. سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.

    مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :
     
    آرد ذرت 100 گرم
    شکر 150 گرم
     زرده تخم مرغ 3 عدد
    شیر نیم لیتر
    کره 80 گرم
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
     توت فرنگی 1 تا 5/1 کیلو
     
    طرز تهیه:

    زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود. شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود. در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. داخل تارت را با کرم بپوشانید وهرنوع میوه ای که دوست دارید بزارید و نوش جان کنید

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی کره ای

     

    مواد لازم :
     
    آرد : 1 کیلو
    پودر قند : 375 گرم
    روغن جامد : 500 گرم (کره)
    تخم مرغ : 6 عدد
     ماست تازه سفت : 2 قاشق سوپخوري
     بيكينگ پودر :1 قاشق مربا خوری
    وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري
     اسانس بادام : يك دوم قاشق چايخوري
     
    نکته :
    بجای وانیل و اسانس بادام میتوان از رنده پوست پرتقال ( 1عدد پرتقال) استفاده کرد

     

    طرز تهیه :
    تخم مرغ ها را خوب با همزن میزنیم بعد پودر قند را اضافه کرده میزنیم تا مخلوط شود سپس ماست و روغن( روغن را به مایع تبدیل کرده و سرد شود ) اضافه کرده و هم میزنیم بعد هل و پکینگ پودر و رنده پوست پرتقال را با آرد الک شده مخلوط میکنیم و به مواد کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمير لطیف و نرمي به دست آيد.
     
    سپس خمیر را با وردنه پهن نموده و با قالب دلخواه قالب میزنیم توی سینی فر چرب شده میچینیم

    تزیین روی شیرینی :
    تخم مرغ و زعفران و اسانس بادام را با هم مخلوط کرده روی خمیرهای قالب زده میمالیم و بعد پودر پسته یا کنجد یا پودر بادام یا پودر نارگیل روی آن میپاشیم

    یا

    مي توانيد از پودر بادام يا پسته و همين طور كنجد براي تزئين شيريني ها قبل از گذاشتن در فر استفاده كرد.
     
     مي توانيد از رنگ هاي غذايي در خمير استفاده كرد.
     
    آخر سر فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد 10 تا 15 دقیقه بعد سيني فر را به مدت 15 دقيقه يا تا وقتي كه زير شيريني طلائي شود در فر بپزيد . سپس از فر خارج كرده ، بگذاريد خنك شود.


     

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی ملکه بادام

     مواد اولیه :
     
    آرد سفید 300 گرم
     پودر قند 125 گرم
     تخم‌مرغ 2 عدد
     روغن 150 گرم یا کره 175 گرم
     بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
     خامه صبحانه 50 گرم
     شیر 1 استکان ( 75 گرم )
    هل مقداری
     
    مواد رویه :
     
    عسل 150 گرم
    شکر 75 گرم
     کره 75 گرم
     خامه صبحانه 75 گرم
     خلال بادام 500 گرم ( سلیقه ای میشه کم و زیادش کرد)
     

    طرز تهیه :
     
    پودر قند و کره را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و شیر در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواخت و لطیفی به دست آيد.
     
    کف سيني را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود. (خمیر نیم پز شده )
     
    مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد (بدون خلال بادام ) . بعد مواد قابلمه ( مواد رویه ) را روي خمير نیمه پز شده بريزيد و آخرسر خلال های بادام را روی آن پهن کنید و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.
     

  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    راحت الحلقوم

    مواد لازم:
     
    يک فنجان نشاسته
     
    5/1 فنجان شکر
     
    يک چهارم قاشق چايخوري جوهر ليمو
     
    3 فنجان آب
     
    نصف فنجان پودر نارگيل
     
    يک قاشق سوپخوري پودر پسته
     

    طرز تهيه راحت الحلقوم :
     
    نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل کرده ، مي گذاريم ته نشين شود. سپس آب روي آن را بر مي داريم و بقيه را در قابلمه مي ريزيم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر ليمو روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . مرتب آن را به هم مي زنيم تا مايع بپزد، طوريکه از ديواره ي قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گيرد. در قالب کم عمقي کمي پودر نارگيل ريخته و مايع راحت الحقوم را روي آن مي ريزيم و بقيه پودر نارگيل را روي مايع مي ريزيم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن مي کنيم و مي گذاريم تا کاملاً خنک شود.
     
    سپس با قيچي آن را به صورت مربع يا مستطيل يا لوزي برش داده و برش ها را در بقيه پودر نارگيل مي غلتانيم . راحت الحلقوم ها را در ظرفي چيده و روي آنها پودر پسته مي پاشيم.
     

  • ۱۵:۴۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی لطیفه
     
    مواد لازم:
    تخم مرغ :3 عدد
     آرد:۳/۴ پیمانه ۱ قاشق غذا خوری کمتر
    پودرشکر :3 قاشق غذا خوری
     وانیل: 1 قاشق چای خوری
     پودر شکرمقداری برای روی مایه شیرینی
     


    سفیده و زرد تخم مرغ هارو جدا کنید
    سفیده را آنقدر هم بزنید که کاملا سفت سفت شود
     
    شکر را به سفیده اضافه کنید و باز با هم زن بزنید تا دوباره سفت و پفکی شود
     
    زرد‌ها را با وانیل هم بزنید تا کاملا یک دست شود
     و به سفیده اضافه کنید و با یک قاشق دورانی و خیلی‌ آرام هم بزنید ,یعنی‌ زیرو رو می‌کنیم
     
    آرد را آرام و کم کم الک کنید به سفیده اضافه کنید و دورانی هم بزنید
     
    باید خیلی‌ با حوصله این کار رو انجام بدید تا پف سفیده نخوابد
     بعد از اینکه آرد را افزودید و دورانی مخلوط کردید باید بافته اولی‌ سفیده را داشته باشد سبک و پفکی باشد
     اگر خوب موادو هم بزنید بعد پخت یک شیرینی‌ خواهید داشت که بافته اسفنجی داره داخل قیف بریزید و داخل سینی که کاغذ روغنی یا المینیومی انداختید
     از ماسور سر صافی که قطرش یک و نیم سانت باشه استفاده کنید
     وقتی‌ همه شیرینیها رو قیف زدید پودر شکر روشون الک کنید
     من هم گرد قیف زدم و هم به شکل بیضی

    داخل فر که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردیید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزد
     وقتی‌ پخت بلافاصله از سینی جدا کنید چون اگر سرد شود دیگر شیرینی‌‌هاتون جدا نمیشن
     
    بعد سرد شدن نونهاتون داخل نونها با قیف خامه بزنید
     
    نکات
     
    •در صورتیکه نمی خواهید بعد از سرد شدن نان لطیفه بین آنرا خامه بگذارید بایستی آنها را در سینی چیده و رویشان را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.
     
    •برای تهیه نان شکلاتی لطیفه 2 قاشق از آرد را کم کرده و 2 قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.
     
    •اگر کمی هم زدنتون مشکل داشته باشه و و یک قسمت کار رو درست انجام ندید به جای شیرینی لطیفه لواشک لطیفه خواهید پخت و یا شیرینی هاتون به جای اسفنجی شدن سفت خواهند شد
     پس هم زدنش خیلی مهمه مخصوصا هم زدن دورانیش .
     
    نکات تغذيه اي:
    اگر با اين مواد 15 عدد شيريني لطيفه تهيه کنيد در صورتي که 2 قاشق غذا خوري خامه درون آن موجود باشد ، هر شيريني داراي 80 کالري انرژي است.


     

  • ۱۶:۰۲   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی پنجره ای

    نان پنجره‌اي يكي از شيريني‌هاي قديمي ايراني است و با توجه به اينكه پخت آن مانند ديگر شيريني‌ها نياز چنداني به مهارت ندارد، اغلب خانم‌هاي ايراني لااقل يك بار پختن اين نوع شيريني را امتحان كرده‌اند.
     
    مواد لازم :
    نشاسته نصف لیوان
     مخلوط گلاب و آب نصف لیوان
     مخلوط آرد برنج و آرد سفید نصف لیوان
     تخم مرغ ۲ عدد
     زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
     پودر قند ، روغن به مقدار لازم
     


    طرز تهیه :
     
    در کاسه ای گود نشاسته ، آب و گلاب بریزید و با همزن یا چنگال به هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و خوب به هم بزنید و پس از اینکه خوب مواد مخلوط شدند زعفران را نیز اضافه کنید.
    پس از مخلوط کردن مواد اردهای برنج و گندم را به مواد اضافه نمائید و بار دیگر خوب مخلوط کنید سپس به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید ، در این فاصله در تابه ای نچسب روغن فراوانی بریزید و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود ، قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را داخل روغن قرار دهید و حرارت زیر تابه را ملایم کنید و بگذارید قالب نیز کمی داغ شود.
    کاسه محتوی مواد شیرینی را نزدیک تابه تان بگذارید و قالب داغ شده را داخل مایع بزنید و چند ثانیه مکث کنید سپس قالب را به سرعت داخل روغن ببرید و با تکان سریع دست تان مایع را از قالب جدا کنید ، هرکدام از شیرینی ها را به مدت ۲ دقیقه در روغن سرخ کنید ، مجدد قالب را داغ کنید و داخل مواد بزنید و به همین صورت تک تک شیرینی ها را سرخ کنید.
    پس از سرخ شدن شیرینی ها ، آنها را روی حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی ضخیمی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود سپس در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها پودر قند یا پودر شکر الک شده بپاشید.
     
    نكته:
    بعضي‌ها به جاي آنكه خاك قند را به تنهايي روي شيريني بپاشند، آن را با مقداري مغز پسته آسياب شده و هل كوبيده مخلوط كرده و روي نان پنجره‌اي مي‌ريزند.

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی کشمشی

    مواد لازم
     آرد: 150 گرم
     روغن جامد: 100 گرم
    کشمش: 80 گرم
     تخم مرغ: 2 عدد
     پودر شکر: 150 گرم
     وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه
     
    مرحله 1 - کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخم مرغ ها رادانه دانه افزوده و هم بزنید.
     
    مرحله 2 - آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمش ها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آنرا گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.
     
    مرحله 3 - مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداخته اید با فاصله قرار داده و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.
     

    نکات
     
    خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
     
    اگر مایل هستید شیرینی شما نرم تر باشد بایستی مقدار آرد را تا 180 گرم بیشتر کنید.
     
    اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشک تر باشد بایستی مقدار روغن را تا 150 گرم افزایش دهید.
     
    شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینی های خوشمزه می باشد. در صورتیکه آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرم تر و اگر مقدار کره را بشتر کنید، بیسکوئیتی و خشک تر خواهد شد.
     

     

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی قطاب

    مواد لازم برای خمیر قطاب:

    زرده تخم مرغ دو عدد
    پودر قند 1 قاشق غذاخوری
     ماست نصف پیمانه (100گرم)
    روغن جامد یا کره نصف پیمانه (100گرم)
    پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
     آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد (حدود 150 گرم)
     


    مواد لازم برای داخل قطاب:

    پودر بادام 250 گرم
     پودر قند 120 گرم
     هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری
     


    طرز تهیه خمیر:

    زرده تخم‌مرغ، ماست ، روغن و پیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ‌صورتی در بیاید که به‌دست نچسبد؛ولی زیاد هم سفت نشود و حالت کشدارش را از دست ندهد.سپس خمیر را مدت 2 ساعت کنار بگذارید و استراحت دهید تا به اصطلاح ور بیاید.
     


    مواد داخل قطاب:

    بادام و پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید

    از خمیری که درست کرده بودید گلوله ای به اندازه یک پرتقال بردارید. کمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز کنید.سپس با دهانه استکان یا قالب دایره هایی روی خمیر درآورید و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قندی که درست کرده ایدبگذارید .
    سپس لبه های خمیر را روی هم بیاورید و اطراف آن را به‌هم بچسبانید و با دست چین بدهید. بقیه قطاب ها را به همین صورت آماده کنید.
     
    قطاب‌ها را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر (قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند )بگذارید.
    برای سرخ کردن قطاب ها باید یک ظرف گود را با روغن فراوان داغ کنید و قطاب ها را داخل آن سرخ کنید.
     
    اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید.بعد از سرد شدن قطاب ها، آنها را در پودر قندبغلتانید.
     

  • ۲۰:۵۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    یکتا
    کاربر جديد|8 |121 پست
    من خودم عاشق نون کشمشی هستم. خیلی سعی کردم با دقت بخوونم یاد بگیرم که یه دفعه درست کنم
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۱/۱۲/۲۰
    avatar
    tina
    کاربر فعال|53 |216 پست
    مرسی ساناز جون عالی بود
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان