طرز تهیه سوپ تورتلینی
مواد اولیه :
2 قاشق غذاخوری کره
1 عدد پیاز خرد شده
2 عدد هویج کوچک خرد شده
9 فنجان آب مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
کمی جوز هندی
نیم کیلوگرم پاستا تورتلینی
½ فنجان خامه
1 قاشق غذاخوری خردل
100 گرم ژامبون خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1 فنجان پنیر مخلوط رنده شده ، 3 نوع ( چدار ، موزارلا و پارمزان )
طرز تهیه :
یک قابلمه را با حرارت متوسط گرم کنید سپس کره را اضافه کرده و پس از ذوب شدن کره برش های پیاز خود را اضافه کنید .
زمانی که پیازها نرم شدند هویج های خرد شده را اضافه کنید.
آبگوشت را بریزید. نمک ، جوز هندی ، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید .
سوپ خود را هم بزنید و حدود 3 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید.
تورتلینی ، خامه و خردل را به سوپ اضافه کنید . مواد را به خوبی ترکیب کنید.
سوپ را تا زمانی که تورتلینی کاملا نرم شوند روی حرارت متوسط بپزید.
سپس ژامبون بریده شده و جعفری تازه را به آن بیفزایید .
سوپ را از روی حرارت بردارید و 3 پنیر مورد نظر خود را اضافه کنید.
سوپ خود را داغ سرو کنید و از آن لذت ببرید.