تیرامیسو یا Tiramisu
این تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر یا همون لطیفه خودمونه
مواد لازم:
بیسکویت لیدی فینگر
خامه فرم گرفته 300 گرم
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه 200 گرم
شکر 6 ق غ
وانیل شکری نصف ق م ( یا وانیل خالص 1/4 ق م )
نسکافه 2 ق غ پر
شکر 4 ق غ پر
آبجوش یک سوم پیمانه
پودر کاکائو به مقدار لازم
طرز تهیه :
* یه توضیحی همین اول بدم ، از آنجاییکه ذائقه ها با هم فرق داره و ممکنه یکی دسر شیرین دوست داشته باشه و یکی کم شیرین و ... پس بمرور می تونید مقدار غلظت قهوه و شکر و کرم وسط این دسر رو با توجه به ذائقه تون تغییر بدین .
* ابتدا دو قاشق نسکافه و چهار قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا حل بشن.
* بعد اجازه بدین قهوه خنک بشه .
* نکته : در صورت تمایل می تونید از کافی میکس غلیظ هم استفاده کنید .
* پنیر خامه ای رو با همزن یک دقیقه هم بزنید .
* بعد خامه فرم گرفته رو اضافه کنید .
* سپس شکر و وانیل رو اضافه کرده و با همزن بمدت یک دقیقه دیگه هم بزنید .
* نکته : بهتره شکر دانه ریز بریزید .
* خوب ، مواد وسط تیرامیسو به همین راحتی آماده شد .
* این یه بسته بیسکویت لیدی فینگر هست که برای تهیه این دسر باید ازش استفاده کنیم .
* بیسکویت رو داخل محلول قهوه فرو برده و بلافاصله در آورده و داخل ظرفمون می چینیم.
نکته :
دقت کنید که کافیه بیسکویت یک لحظه داخل قهوه فرو برده بشه و قرار نیست که داخل قهوه خیس بخوره .
* کرم تیرامیسو رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها رو پوشش میدیم (اینکارو میتونید با قاشق هم انجام بدین)
* اینکارو بایستی لایه به لایه انجام بدیم تا هم بیسکویت و هم کرم اون تموم بشه .
* لایه آخر با کرم پوشونده می شه.
* و بعد روشو با پالت یا قاشق صاف می کنیم .
* و بمدت 6-5 ساعت در یخچال قرار می دیم .
* موقع سرو از یخچال در آورده و روی اون پودر کاکائو الک می کنیم.
* تیرامیسو آماده هست ولی اگه میخواید تزیین شکیل تری داشته باشید میتونید روی تیرامیسو شابلون قرار بدین و بعد روی اون پودر قند الک کنید و بعد از اتمام کار شابلون رو از روی دسر بردارید .