کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.
مواد لازم :
آرد گندم
|
150 گرم (يك پيمانه)
|
كدو حلوايي پخته و له شده
|
يك پيمانه
|
تخممرغ
|
يك عدد
|
شكر
|
نصف پيمانه
|
بيكينگ پودر
|
يك قاشق چايخوري
|
گلاب يا شير
|
نصف پيمانه
|
گردو خرد شده
|
در صورت تمايل نصف پيمانه
|
دارچين، هل و روغن
|
به ميزان لازم
|
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط كرده و ميگذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايرههاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ ميكنيم. در هنگام مصرف، ميتوانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.