خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه رزت ژامبون

    شیر ولرم

    150 میلی لیتر

    پودر خمیر ترش

    1 قاشق غذا خوری

    شکر و نمک

    کمی ( به میزان لازم )

    آرد

    350 گرم

    تخم مرغ

    1 عدد

    زرده تخم مرغ

    1 عدد

    کره

    50 گرم

     

    طرز تهیه : 
    شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.

    خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.

    پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون


    رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.

     

    پخت رزت ژامبون,طرز درست کردن رزت ژامبون

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان