طرز تهیه رزت ژامبون
شیر ولرم
|
150 میلی لیتر
|
پودر خمیر ترش
|
1 قاشق غذا خوری
|
شکر و نمک
|
کمی ( به میزان لازم )
|
آرد
|
350 گرم
|
تخم مرغ
|
1 عدد
|
زرده تخم مرغ
|
1 عدد
|
کره
|
50 گرم
|
طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید.
خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید.
پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.
رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.