رولت مخصوص
مواد رولت:
تخم مرغ ۳ عدد-شیر ۴۰ گرم-روغن مایع ۴۰ گرم-آرد ۶۰ گرم-نمک و فلفل
مواد میانی:
سیب زمینی ۲۵۰ گرم-خیارشور بزرگ رنده شده و آب گرفته ۲ عدد-بیازچه ۲ ساقه-جعفری خردشده ۲ قاشق -مایونز ۱۰۰ گرم-ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم
طرزتهیه:
مواد رولت را با هم مخلوط کرده و در تابه تفلون ۳۰ در ۲۵ سانت داغ و چرب شده هر دو روی آن را بخته بعد روی بارچه برگردانده و رول کرده می گذاریم به همان حالت خنک شود بعد مواد میانی را به جز ژامبون با هم مخلوط کرده و آن را روی سطح رولت می کشیم و ورقه های ژامبون را روی آن چیده و دوباره رول می کنیم.دور آن سلفون بیچیده و حداقل ۲ ساعت در یخچال گذاشته سبس برش می دهیم.