خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    موادلازم:

    1 - سینه مرغ 1 عدد

    2 - سس سویا 3 قاشق غذا خوری

    3 - عسل 1 قاشق چای خوری

    4 - پودر سوخاری به میزان لازم

    5 - زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری

    6 - سیر (رنده شده) 1 حبه

    7 - تخم مرغ 3 عدد کوچک

    8 - روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم

    9 - نمک به میزان لازم

    10 - فلفل به میزان لازم

    در ظرفی سویا سس ، عسل ، سیر و زنجبیل را مخلوط می کنیم .

    مرغ را از درازی برش داده ( قطر متوسط به نازک ) بمدت 2 الی 3 ساعت در مواد سس خوابانده داخل یخچال قرار می دهیم . درب ظرف را می گذاریم تا یخچال بو نگیرد .

    در این فاصله 2 الی 3 بار مواد را زیر و رو می کنیم .

    تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید .

    نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه می کنیم .

    سینه های طعم دار را از یخچال درآورده به حالت حلزونی شکل داده ، خلال دندان می زنیم .

    بعد از خلال زدن ، داخل تخم مرغ های زده شده غلطانده و سپس پودر سوخاری می زنیم .

    بعد از غلطاندن درون پودر در روغن شناور سرخ می کنیم .

    بعد از سرخ شدن می توانیم خلال را در بیاوریم .

    در ظرف مورد نظر  قرار داده ، تزئین کرده ، سرو می کنیم .

    برای اینکه عسل به قاشق نچسبد ، قاشق عسل را به روغن آغشته می کنیم .

    در صورت دلخواه می توانیم به سیخ های چوبی بکشیم . در صورت دلخواه می توانیم از پودر سوخاری تند و یا بصورت مخلوط استفاده کنیم .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان