موادلازم:
1 - سینه مرغ 1 عدد
2 - سس سویا 3 قاشق غذا خوری
3 - عسل 1 قاشق چای خوری
4 - پودر سوخاری به میزان لازم
5 - زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
6 - سیر (رنده شده) 1 حبه
7 - تخم مرغ 3 عدد کوچک
8 - روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم
9 - نمک به میزان لازم
10 - فلفل به میزان لازم
در ظرفی سویا سس ، عسل ، سیر و زنجبیل را مخلوط می کنیم .
مرغ را از درازی برش داده ( قطر متوسط به نازک ) بمدت 2 الی 3 ساعت در مواد سس خوابانده داخل یخچال قرار می دهیم . درب ظرف را می گذاریم تا یخچال بو نگیرد .
در این فاصله 2 الی 3 بار مواد را زیر و رو می کنیم .
تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال هم می زنیم تا از حالت لختگی در آید .
نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه می کنیم .
سینه های طعم دار را از یخچال درآورده به حالت حلزونی شکل داده ، خلال دندان می زنیم .
بعد از خلال زدن ، داخل تخم مرغ های زده شده غلطانده و سپس پودر سوخاری می زنیم .
بعد از غلطاندن درون پودر در روغن شناور سرخ می کنیم .
بعد از سرخ شدن می توانیم خلال را در بیاوریم .
در ظرف مورد نظر قرار داده ، تزئین کرده ، سرو می کنیم .
برای اینکه عسل به قاشق نچسبد ، قاشق عسل را به روغن آغشته می کنیم .
در صورت دلخواه می توانیم به سیخ های چوبی بکشیم . در صورت دلخواه می توانیم از پودر سوخاری تند و یا بصورت مخلوط استفاده کنیم .