خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تارت قارچ و مرغ

      انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

    سینه مرغ کامل 1 عدد  .  قارچ خرد شده 2 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  پودر سیر 1 قاشق چایخوری

    پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان  .  خمیر تارت مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

    طرز تهیه : سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید ، پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند ، قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.

     قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید ، داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

      انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

    قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود ، کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.

     انواع تارت, تارت, تارت سبزیجات, تارت قارچ, تارت مرغ, خمیر تارت, روش تهیه تارت, پیش غذا, پیش غذای سبزیجات

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان