سوسیس را لای خمیر گذاشته و به صورت رول می پیچیم . حلقه حلقه برش می زنیم و برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم و بعد سرخ می کنیم .
روش تهیه :
1 خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
1 یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب و کمی نرم شود .
2 سوسیس را لای خمیریوفکا گذاشته و به صورت رول می پیچیم .
3 رول ها را به صورت حلقه برش زده و ( برای اینکه حلقه ها باز نشود با خلال دندان نگه میداریم ) سپس در روغن سرخ می کنیم .