خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    برگر بادمجان

     

    لازم جهت تهیه برگر بادمجان برای 0 نفر

    مواد لازم مقدار واحد توضیحات

    بادمجان 2 عدد بزرگ

    آرد 1 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد زده شده

    خرده هاى نان تازه 2 فنجان

    پنیر موزارلا 450 گرم

    روغن نباتی به میزان لازم برای سرخ کردن

    سس گوجه فرنگی 2 فنجان

    نان برگر 24 عدد

    بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.

    سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید.

    سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

    تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

    یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند.

    تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.

    تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله سرو نمایید

    مواد لازم برای تهیه برگر بادمجان:

    بادمجان 2 عدد بزرگ - 1100 گرم

    آرد 1 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد (زده شده)

    خرده نان 2 فنجان

    پنیر موزارلا 450 گرم (تازه، ورقه شده)

    روغن نباتی برای سرخ کردن

    سس گوجه فرنگی 2 فنجان (خانگی یا آماده)

    نان همبرگر 24 عدد

    طرز تهیه برگر بادمجان

    بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید. دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید. سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند. تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

     یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند. تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود. تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید. به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.

    نان های همبرگر را نصف کنید و 1 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید. برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید. وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

    فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید. سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید. نوش جان

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۲/۹/۱۳۹۴   ۱۳:۱۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان