خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۹/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد لازم 

    گوشت چرخ کرده 300گرم

    بادمجان یک ونیم کیلو

    کشک يک شیشه بزرگ

    آب فلفل دلمه ای فقط زرد رنگ یک عدد

    پیاز داغ بسیار ریز نگینی دو پیمانه

    آب راسته غلیظ یک پیمانه

    زردچوبه یک ق غ پر

    نمک به مقدار کافی

    نعنا خشک دو ق س خ

    طرز تهیه

    بادمجان رو پوست میکنید ونمک میزنید و بعد از دوساعت خشک میکنیدوسرخ میکنید

    گوشت رو بایک پیمانه پیاز داغ وزردچوبه وکمی نمک تف میدهیم

    حسابی سرخ میکنید تا گوشت بدون هیچ آبی باشه وخوب سرخ بشه 

    توجه بادمجان رو حتمابه اندازه دو انگشت برش میدهید

    حالا با آب راسته و زردچوبه و نصف پیمانه پیاز داغ و زردچوبه میذارید بپزه وباگوشت کوب دستی میکوبید با برقی اصلا این کارو نکنیدبعد از نیم ساعت

    حالا فلفل دلمه ای رو میکس کنید و ابشو که پنج قاشق س خ بشه بریزید تو مایه

    حالاگوشت رو اضافه کنیدتا یکربع و دوباره بکوبید نصف پیمانه پیازداغ و دوسوم کشک روبریزید

    و تا نیم ساعت دیگه دوباره بکوبید نمک رو مواظب باشیدابش که کشیده شد بعد بچشیدونمک رو بزنید 

    همینطور روغن می اندازه روغنشو با قاشق بردارید

    توجه نعنا رو در همین روغنی ...

    روغنی که روی کشک 

    بادمجون کمی تف بدهید یا با نان میل کنید یابانان مخصوص تردک نوش کنید

    نان تردک مخصوص

    آرد سفید 250 گرم

    آرد زرت دو ق س خ

    کره 125 گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    نمک یک قاشق چایخوری 

    نعنا خشک خوب یک ق س خ

    پیازداغ بسیارریزنگینی خشک سه ق س خ

    طرز تهیه

    فر را با دمای 180درجه روشن کنید

    کره را ریز برش میدهید و با آرد ونمک ضافه میکنید وبا دست خشک وتمیز آرد رو به خورد کره میدهید حالا نعنا خشک و پیاز داغ خشک رو مخلوط کنید وحالازرده تخم مرغ روبا پنج قاشق آب مخلوط میکنید با مواد خوب ورز میدهید

    خمیر سفتی میشه 

    خمیر رو پهن میکنید قالب میزنید

    و روی کاغذ روغنی میذارید و بعد از یک ربع برمیدارید

    قالب ها باید دو سایزباشه برای کشک بادمجون کمی کوچکترباشه 

    حالا قالب کوچک رو روی نون بذاریدو کشک رو پرکنید و کمی روش کشک و کمی نعناداغ و روشو سرگل نعنا تزئین کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان