مواد لازم:
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
اسفناج یک کیلو
پیاز یک عدد
پنیر سفید 100 گرم (پنیر صبحانه یا پنیر تبریز)
تخم مرغ یک عدد
شیر 1.4 لیوان
روغن مایع 1.4 لیوان
کنجد یا سیاه دانه
طرز تهیه:
اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.
اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.
شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید. اگه پنیر شور بود نیازی به نمک نیست در غیر اینصورت بچشید و نمک اضافه کنید.
خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.
زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه.
یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.
از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید.
قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.
دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.
هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید.
خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.
روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.
و کنجد بپاشید.
سینی فر رو چرب کنید.داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.
میتونید بورکها رو داخل روغن هم سرخ کنید ولی اونجوری دیگه کالریش پای خودتون