پنکیک دو پیازه
مواد لازم برای سه نفر
تخممرغ: سه عدد
شیر: ۱ و ۱/۴پیمانه
روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
آرد: دو پیمـانه
زیره: یک قاشــق چایخوری
کنجد: یک قاشق چایخوری
پنیر پیتزا و نمک: به میزان لازم
مواد لازم میانی
سیبزمینی نگینی خرد شده: دو عدد
پیاز: یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. سیبزمینیها را سرخ کرده، سپس با پیاز هم زده و نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم و از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.
در ظرفی دیگر تخممرغها را با مفتول دستی هم زده، سپس شیر را اضافه میکنیم. روغن و آرد را نیز افزوده و کاملا هم میزنیم تا آرد گلولهای نداشته باشد. نمک را افزوده و از صافی رد میکنیم تا مایه صاف و یکدست شود. کنجد و زیره را کمی تفت داده و به مایه پنکیک اضافه میکنیم. تابهای را با کمی روغن فقط چرب کرده، روی حرارت گذاشته تا گرم شود و از مایه آماده شده یک ملاقه در تابه ریخته و آن را حرکت میدهیم تا کف تابه کاملا با مایه پوشانده شود، سپس هر دو طرف را تفت میدهیم. باقی مواد را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. روی هر پنکیک کمی از مخلوط پیاز و سیبزمینی را ریخته، اطراف را روی مواد آورده و سپس رول میکنیم و در ظرفی کنار هم چیده، روی آنها پنیر پیتزا پاشیده و ۵ الی ۱۰ دقیقه در فر با حرارت۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا فقط پنیر آب و طلایی شود.