توپ های سیب زمینی
1 . سیب زمینی : 1 عدد بزرگ
2 . جعفری خرد شده : 1 ق.غ
3 . تخم مرغ هم زده : 1 عدد
4 . آرد سوخاری : 1 پیمانه
5 . نمک : ½ ق.غ
6 . فلفل سیاه تازه : 1 ق.چ
به این روش تهیه کنید :
1 . سیب زمینی را آب پز کنید .
2 . سیب زمینی پخته را له کنید و نمک ، فلفل و جعفری را به آن اضافه کنید .
3 . به اندازه 1 قاشق مربا خوری از مواد بردارید و در دستتان گرد کنید .
4 . ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد و دوباره در تخم مرغ و باز در آرد بزنید .
5 . در روغن داغ برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند .
نکته : می توانید روی توپ ها با قلمو کمی روغن بمالید و در فر 200 درجه و یا گریل بگذارید تا زمانی که طلایی شوند.