- 1 و 1/2 ق غ سیر له شده
- 3 ق غ پیاز رنده شده
- 1/4 فنجان جعفری تازه خورد شده
- 1/4 فنجان ریحان تازه خورد شده
- 1 ق چ پودر خردل
- 2 ق چ سس خردل
- 1 ق چ نمک
- 1/2 ق چ فلفل
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- آب 1 لیمو سنگی
- 1 کیلو میگوی تازه پاک شده( بهتره دمشون باقی بمونه)
تمام مواد مارینید رو مخلوط می کنیم و میگوها رو حداقل یک ساعت در این مخلوط و در یخچال می خوابونیم.
فر رو با دمای 400 فارنهایت روشن می کنیم. سیخ های چوبی رو 20 دقیقه در آب گرم خیس می کنیم.
میگوها رو طوری که دمشون یک طرف قرار بگیره به سیخ های چوبی میکشیم.
سیخها رو یا روی صفحه سیمی یا سینی می چینیم و با حرارت 400 فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد می پزیم.