بورک
دوسوم پیمانه ارد سه عدد تخم مرغ یک چهارم پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه شیر وکمی نمک رو با هم ترکیب میکنیم وکاملا با همزن دستی میکس کنید تا اصلا گلوله های ارد توش نباشه بعد یه ظرف مناسب انتخاب میکنیم که نچسب باشه میزاریم گرم بشه بعد کمی با برس چرب میکنیم یه قاشق از مواد رو داخل تابه میریزیم کامل تابه رو بچرخونید تا به همه جا مواد برسه یه طرف که خودشو گرفت برگردونید که طرف دیگه بپزهخمیر احتیاج به پخت زیاد نداره چون خشک میشه بعد مواد میانی رو هر چیزی که دوست داشتید بزارید من گوشت چرخ کرده سیب زمینی اب پز ریز خرد شده فلفل دلمه قارچ و پنیر پیتزا گذاشتم بعد از مواد داخل خمیر گذاشته لول کنید و بعد داخل روغن کمی سرخ میکنیم
میشه از خمیر یوفکا استفاده کنی واین موادو داخلش بذاری