دستپيچ مرغ
فينگر فود سبك عصرونه
مواد لازم:
مرغ: ۲۰۰گرم (سینه)
اسفناج: ۵۰گرم
نان: به میزان لازم (پیتا یا لواش)
سیب زمینی: ۲عدد
سس مایونز: به میزان لازم
خیارشور: به میزان لازم
آبلیمو: ۲ قاشق چایخوری
برگ بو: ۴ عدد
زعفران: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
زرشک: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا مرغ را شسته و با مقداری کره کمی تفت دهید(خیلی کم) سپس به آن مقداری آب، آبلیمو،برگ بو و نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به خوبی بپزید.
۲٫ سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت ورقهای که کمی ضخیم باشد خرد کنید .داخل تابه مقداری کره ریخته و سیب زمینیها را نمک زده و روی آن بچینید و کمی آب به آن اضافه کرده و با حرارت بسیار ملایم اجازه دهید سیب زمینی بپزد. زرشک را نیز شسته و با کمی آبلیمو و شکر سرخ کنید.
۳٫ اسفناج را شسته و بخار پز کنید و با مقداری کره آن را سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. نان را به صورت نواری برش دهید. روی هر نان با قلمو مقداری کره زده و بعد سس مایونز بریزید.مرغ را بعد از پختن ریش ریش کرده و به آن زعفران دم شده بزنید و روی نان قرار داده و روی آن یک برگ سیب زمینی، مقداری اسفناج و کمی خیار شور و زرشک بریزید و دوباره کمی سس بزنید و آن را به صورت رولی ببندید.
نکات:
۱) در صورت تمایل مقداری هویج رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
٢) در صورت تمایل به جای اسفناج از یک برگ کاهو استفاده کنید.