سوفله سیب زمینی سوئیسی
مواد لازم:
سیب زمینی 4 عدد بزرگ
خامه 4 قاشق غذاخوری
ترخون
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی
میز 4 نفره:
1. چهار عدد سیبزمینی بزرگ و بیضی مانند را با اسکاچ بشویید، اما مواظب باشید که پوست آنها کنده نشود. همه جای سیبزمینیها را با چنگال سوراخ کنید و برای یک تا یک و نیم ساعت در فر که از قبل با دمای 220درجه سانتیگراد داغ کردهاید، بپزید. سیبزمینیها را بعد از آن از فر خارج کرده و دمای فر را تا 180 درجه سانتیگراد کم کنید.
2. سیبزمینیها را نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید، سپس پوستها را برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا برشته شوند. گوشت سیبزمینی را پس از سرد شدن در یک کاسه با چنگال له کنید و با 100 گرم کره نرم شده، یک قاشق غذاخوری شوید یا ترخون ساطوری، 4قاشق غذاخوری خامه سفت و دو عدد زرده تخممرغ مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.
3. دو سفیده تخممرغ را آنقدر با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفت و سفید شود و اگر کاسه را برگردانید، نریزد. سفیده را هم با قاشق چوبی، به آرامی و با همزدن دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید و مراقب باشید پف سفیده نخوابد. داخل پوست سیبزمینیها را با مایه تا کمی بالاتر از لبهها پر کنید و برای 24 دقیقه با 180 درجه بپزید. سپس با ماست خامهای یا مایونز سروکنید.