رولت مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
مواد میانی رولت
هویج متوسط 3 عدد
قارچ متوسط 7 تا 8 عدد
طرز تهیه
تیکه های مرغ را داخل غذا ساز ریخته و به آن پیاز رنده شده و آبگیری شده رو اضافه کرده و در ظرفی ریخته و بهش یک عدد تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. در تابه ای هویج رنده شده را با دو قاشق روغن تفت میدهیم. قارچ را هم تفت داده و مخلوط می کنیم. مواد رو روی نایلون فریزر ریخته و پهن می کنیم به طوریکه که ارتفاع مواد بیشتر از یک سانت نشود. سپس قارچ و هویج را رویش ریخته و به کمک نایلون آنرا به صورت رولتی می پیچیم و نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش دو بگیره و بعد با شعله کم آنرا سرخ کرده و میل می کنیم🍗🍗🍗