اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)
مواد لازم برای 10 عدد :
▪️نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) 10ورق
▪️ژامبون مرغ 200گرم
▪️ژامبون گوشت 100گرم
▪️پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)) 150گرم
▪️سس مایونز 6قاشق غذاخوری
▪️خیار شور (خرد شده) 1چهارم لیوان
▪️پودر سیر 1قاشق مرباخوری
▪️پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
▪️نمک به میزان لازم
▪️فلفل به میزان لازم
▪️قارچ 50گرم
▪️آبلیمو به میزان لازم
▪️سیب زمینی 2عدد
طرز تهیه :
ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکررول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
نکات:
در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید