تارت مرغ کشمشی
مواد لازم
2 عدد سینه مرغ
2 /1 پیمانه کشمش
1 ق چ رنده پوست لیمو
2 ق س آب لیموی تازه
2 ق س گشنیز خرد شده
1 ق چ دارچین
1 ق چ زنجبیل رنده شده
2 عدد پیازچه خرد شده
2 حبه سیر رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س روغن زیتون
به میزان لازم روغن
10 عدد خمیر پیراشکی یا خمیر ورقه ای
1 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اگر از خمیر ورقه ای استفاده می کنید، خمیر را به صورت دایره هایی با قطر 8 تا 10 سانتی متر جدا کنید. قسمت پشتی قالب های مافین را چرب کنید، سپس خمیرها را روی هر کدام از برآمدگی های قالب مافین قرار دهید. قالب را به مدت 21-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر بپزد، سپس آن را از داخل فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.
2 در این میان مرغ را به صورت تکه های 1 تا 2 سانتی خرد کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. رنده پوست لیمو، آب لیموی تازه، زنجبیل رنده شده، دارچین، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. تکه های مرغ را خوب آغشته به مواد کنید. ظرف را حدود 15 دقیقه یا اگر زمان دارید، بیشتر از 15 دقیقه کنار بگذارید تا مرغ مزه دار شود.
3 بعد از زمان ذکر شده داخل تابه ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه تکه های مرغ کاملا پخته شدند، کشمش شسته و آبکشی شده، پیازچه خرد شده، سیر و گشنیز را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
4 حالا مقداری از مخلوط را داخل خمیرهای برشته شده بریزید، آنها را با مقداری گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.