فینگرفود🎀
*هات داگ
: شش عدد
*آرد : به میزان لازم
*مایه خمیر : نصف قاشق سوپخوری
*شیر ولرم : نصف پیمانه
*روغن جامد : 60 گرم
*تخم مرغ : دو عدد
*شکر : نصف قاشق سوپخوری
*نمک : یک قاشق چایخوری
دستور تهیه
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.
در کاسهای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند؛ سپس مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید. کم کم آرد را بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه قرار دهید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن و سینی فر را چرب کنید.
خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و از آن نوارهای باریکی ببرید. نوارها را دور هاتداگها بپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا روی آن ها طلایی شود