انواع فینگرفود
رول کوکو سبزی با ژامبون
طرز تهیه:
ابتدا سبزی خرد شده ، تخممرغ، سیر رنده شده ، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید. مقداری روغن در تابه نچسب داغ کنید. مایه کوکو را دوباره هم بزنید، سپس در تابه ریخته و با پشت قاشق مایه را در تمام سطح تابه به طور یکنواخت پهن کنید. در تابه را گذاشته و شعله را کم کنید تا کوکو پخته شود، به طوری که وقتی با انگشت سطح آن را لمس کردید خشک شده باشد. کوکو را از تابه خارج کرده، بگذارید کاملاً سرد شود. سپس تمام سطح کوکو را با سس سفیدبپوشانید. روی سس ورقههای ژامبون را چیده، و روی آن ورقههای پنیر پیتزا را قرار دهید و به شکل رولت کوکو را بپیچید. دور کوکو را با فویل پوشانده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس از فر خارج نموده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. فویل را از دور رولت باز کرده، رولت را با چاقو برش بزنید. در دیس چیده تزیین کرده و میل کنید.
نکات:
۱)اضافه کردن زرشک و گردو این کوکو را خوشمزه تر میکند.
۲)شما میتوانید کوکو را در فر که روی سینی آن را با ورق روغنی پوشاندهاید طبخ کنید.
۳)نکته بسیار بسیار مهم در طبخ این کوکو ضخامت آن است که باید کم باشد درواقع اگر ضخامت کوکو زیاد باشد موقع رول کردن میشکند!
نوش جان
مواد اولیه :
برای ۳ نفر
سبزی ۲پیمانه (مخصوص کوکو و خردشده)تخم مرغ ۲عدد
سیر ۱حبه
آرد ۱قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
ژامبون ۴ورق (مرغ)پنیر پیتزا ۳ورق (بزرگ)سس مایونز ۵قاشق سوپخوری