انواع فینگر فود
اشترودل با سبزیجات
مواد لازم:برای خمیر
250 گرم آرد
10 گرم عسل
6 گرم مخمر
1 لیوان ما الشعیر
موادلازم : برای توی خمیر
400 گرم سبزیجات خرد شده مانند فلفل، بادمجان، پیاز،کدوسبزنگینی خرد شده
100 گرم پنیرتازه خرد شده ویا پنیرخامه ای دلخواه
1 قاشق مربا خوری رزماری یا آویشن خرد شده
1 قاشق مربا خوری پنیرپارمسان رنده شده
1 عدد تخم مرغ
روغن زیتون
فررا با حرارت 200 درجه سانتیگراد ویا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه:
سبزیجات را در ماهی تابه با دو قاشق غذاخوری روغن روی حرارت طبخ کرده تا نرم وسبک شود، نمک و فلفل را هم اضافه واز روی حرارت بردارید وگذاشته تا سرد شود. پنیر پارمسان ، پنیرتازه ، رزماری یا آویشن را به سبزیجات اضافه ومخلوط کنید.
ما الشعیررا دریک کاسه بریزید و عسل و مخمر را در آب بریزید وهم زده تا حل شده ومخمرعمل کند.سپس مایع به دست آمده را به آرد اضافه کنید و مخلوط کرده در صورت لازم برای خشک بودن خمیرازماالشعیراستفاده کنید. تا زمانی که خمیری نرم و انعطاف پذیروصاف ویکدست شود.خمیررا به مدت دو ساعت کنارگذاشته تا حجم آن دو برابرشود.سپس خمیررا با وردنه نازک پهن کنید.سطح خمیررا با تخم مرغ زده شده پوشش دهید وترکیب سبزیجات را دروسط خمیرپهن کرده وخمیررا رول کنید.روی خمیررا با تخم مرغ زده شده پوشش دهید وبرای بار دوم به مدت حدود 30 دقیقه گذاشته تا خمیراستراحت کند.به مدت 20 تا 25 دقیقه درفرقرارداده تا پخته وروی آن طلایی شود.
این اسنک برای ۶ نفر کافیست