انواع فینگر فود
حلوای رولی موز
آرد گندم: 2 لیوان
روغن مایع 1 لیوان ،،شکر: 1 لیوان
آب: 1 لیوان ،،گلاب: ¼ پیمانه
زعفران آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
هل آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
1. آرد را با حرارت ملایم در روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ بشه.
2. آب و شکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود، زعفران ، هل و گلاب را می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.
3. شربت را کم کم به آرد سرخ شده می افزاییم و هم میزنیم تا به خورد هم بروند.
4. حلوا را روی حرارت می گذاریم تا سفت شود.
حلوا رو کنار میذاریم تا کمی خنک بشه.بعد داخل یک سینی کیسه فریزر گذاشته و مقداری از حلوا رو روی اون میریزیم و به ضخامت یک تا دو سانت باز میکنیم.موز رو روی مواد پهن شده گذاشته و شروع به رول کردن میکنیم .بعد اونها رو داخل کیسه فریزر بپیچین و در یخچال قرارش بدین تا کاملا خنک بشه و خودش رو بگیره . حالا میتونین حلوای موز رو.برش بدین ،