رول های بوقلمون و هویج
مواد لازم:
سینه بوقلمون خرد شده 250 گرم
هویج رنده شده 2/1 پیمانه
روغن هسته انگور به میزان لازم
پیاز سرخ شده4/1 پیمانه
زرشك 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و قرص عصاره به میزان لازم
پودر پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. سینه بوقلمون را اسلایس كنید و با بیفتككوب بكوبید تا كمی نازك شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیك بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینههای بوقلمون طعمدار شود.
2. سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا كاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشك و نمك و فلفل را اضافه كنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رولها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول كنید و یك خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رولها و سبزیجات تازه نوشجان كنید.
نکته: قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست میآید که 70درصد آن نمک و باقیماندهاش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاهها و سوپرمارکتها میتوانید تهیه کنید.