خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رول‌ های بوقلمون و هویج 

    مواد لازم:

    سینه بوقلمون خرد شده 250 گرم

    هویج رنده شده 2/1 پیمانه

    روغن هسته انگور به میزان لازم

    پیاز سرخ شده4/1 پیمانه

    زرشك 4 قاشق سوپخوری

    نمك و فلفل و قرص عصاره به میزان لازم

    پودر پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری 

    طرز تهیه:

    1. سینه بوقلمون را اسلایس كنید و با بیفتك‌كوب بكوبید تا كمی نازك شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیك بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینه‌های بوقلمون طعم‌دار شود.

    2. سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا كاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشك و نمك و فلفل را اضافه كنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رول‌ها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول كنید و یك خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رول‌ها و سبزیجات تازه نوش‌جان كنید.

    نکته: قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست می‌آید که 70درصد آن نمک و باقیمانده‌اش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها می‌توانید تهیه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان