خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی 

     یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.

    مواد اولیه:

    گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    پیاز درشت 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    روغن به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    زنجبیل یک تکه کوچک
    تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
    آب یک و نیم لیوان
    طرز تهیه:

    1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

    2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.

    3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان