رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.مواد اولیه:گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرمتخم مرغ 4 عددجعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوریپیاز درشت 1 عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریروغن به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازمزنجبیل یک تکه کوچکتخم گشنیز 1 قاشق چایخوریآب یک و نیم لیوانطرز تهیه:1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.