بقچه_پنیر
مواد لازم خمیر
۲لیوان شیر/۴۰۰گرم
۱ لیوان روغن مایع/۲۰۰ گرم
۱ قاشق مربا خورى نمک
۱ قاشق غذاخورى شکر
۱۰ گرم خمیر مایه
آرد به اندازه لازم مواد لازم داخل خمیر
۴۰۰ گرم پنیر+جعفرى اندکى
همه مواد را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید وقتى خمیرى نرم که به دست نچسبد بدست آمد دیگر آرد نریزید
روى خمیر را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند
از خمیر به اندازه نارنگى برداشته گرد کنید بوسیله وردنه بازه کرده وسطش پنیر خامه اى یا هر پنیرى که دوست دارید به همراه جعفرى خرد شده بگذارید
دو سوى خمیر را دو برش کوتاه زده دو طرف خمیر را مطابق عکس هم بیاورید
سینى فر را کاغذ روغنى انداخته نان هارا بچینید ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید
زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر را مخلوط کرده بوسیله برس روى خمیر بمالید
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ بپزید.