خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر پای گوشت چرخ کرده لقمه ای مواد لازم برای۴ نفر سیر (ریز شده) ۱ حبه ...

    پای گوشت چرخ کرده لقمه ای 


    مواد لازم برای۴ نفر

    سیر (ریز شده) ۱ حبه
    برگ آویشن (خشک) ۱ قاشق چای خوری
    نخود فرنگی ۱/۲ فنجان
    هویج (خرد شده) ۱/۲ فنجان
    پیاز (خرد شده) ۱ فنجان
    گوشت چرخ کرده ۱۸۰ گرم
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
    رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
    آرد ۱ قاشق سوپ خوری
    عصاره گوشت ۳/۴ فنجان
    سس ورستر شایر ۱ قاشق چای خوری
    شکر ۱ قاشق چای خوری
    خمیر پای ۲ عدد
    تخم مرغ ۱ عدد
    آب ۱ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه
    ۱- در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود. 
    ۲- پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید. 
    ۳- آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید. 
    ۴- شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. 
    ۵- آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید. 
    ۶- نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود. 
    ۷- سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید. 
    ۸- تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود. 
    ۹- در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید. 
    ۱۰- خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید. 
    ۱۱- در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید. 
    ۱۲- 1 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید. 
    ۱۳- نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود. 
    ۱۴- روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید. 
    ۱۵- 18 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان