خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مواد اولیه :
    روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
    سیررنده شده - 2 حبه
    قارچ500 گرم
    بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
    آرد یک و نیم فنجان
    پیازمتوسط -رنده شده -1 عدد
    آرد ذرت 1 قاشق سوپ خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : 1 الی 2 عدد )
    ادویه 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل 1/8 قاشق چایخوری
    طرز تهیه :
    آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. 
    سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید 
    به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید. 
    سپس سیر و پیاز را اضافه کرده 
    قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. 
    حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. 
    روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه. 
    قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود
    نکته : 
    میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید 
    از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد 
    هر ادویه ای که دوست داشته باشید میشه استفاده کرد
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان