خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده لقمه ای مواد اولیه : برای 4 نفر سیر ...

    طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده لقمه ای
    مواد اولیه :
    برای 4 نفر
    سیر (ریز شده) سیر 1 حبه
    برگ آویشن (خشک) 1 قاشق چایخوری
    نخود فرنگی (یخ زده، یخ زدایی شده) نصف فنجان
    هویج (خرد شده) نصف فنجان
    پیاز (خرد شده) پیاز 1 فنجان
    گوشت چرخ کرده (کم چرب) 180 گرم
    نمک نصف قاشق چایخوری
    روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
    آرد 1 قاشق سوپخوری
    عصاره گوشت 3/4 فنجان
    سس ورسستر شایر 1 قاشق چایخوری
    شکر 1 قاشق چایخوری
    خمیر پای (آماده، یخ زده، طبق دستور نرم شده) 2 عدد
    تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد
    آب 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    1. در یک تابه ی بزرگ روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. گوشت را اضافه کنید و با نصف قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود و مدام هم بزنید تا گوشت خرد شود.پیاز ها و هویج را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که نرم شوند بپزید.آویشن و سیر را اضافه کنید و هم بزنید و 1 دقیقه بپزید.
    2. شعله را روی حرارت نسبتاً کم بیاورید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
    آرد را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید و بپزید.
    نخود ها و عصاره ی گوشت را اضافه کنید. 1 دقیقه هم بزنید و بپزید تا عصاره غلیظ شود.سس ورسستر شایر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. طبق ذائقه نمک اضافه کرده مزه دار کنید.تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند و خنک شود.
    3. در این حین فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف سینی شیرینی پزی را با فویل بپوشانید.
    4. خمیر پای را روی سطح کار خود پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری دایره ای شکل به قطر 10 سانتی متر 8 خمیر دایره ای ببرید.
    5. در یک کاسه ی کوچک تخم مرغ ها و آب را با چنگال بزنید تا ترکیب شوند. مقدار کمی از مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی لبه های هر تکه خمیر بمالید.
    1 تا2 قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت خنک شده را روی یک نیمه ی هر تکه ی خمیر بگذارید.نیمه ی خالی خمیر را روی قسمت پر شده تا بزنید. پای ها کاملاً پر خواهند بود. لبه های پای را با چنگال فشار دهید تا بسته شود.روی سینی شیرینی پزی قرار دهید سپس کمی مخلوط تخم مرغ با قلم مو روی آن بمالید.18 تا 24 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. قبل از سرو کردن 10 دقیقه خنک کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان